Agenda

Lotgenotencafé voor Mantelzorgers

Maandelijks organiseert De Plu Heerde op de laatste donderdagmiddag van de maand een lotgenotencafé voor mantelzorgers in Groot Stokkert in Wapenveld.

 

Kunt u voor emotionele steun als mantelzorger moeilijk bij familie of vrienden terecht? Of wilt u niet altijd een beroep doen op dezelfde mensen? Dan is lotgenotencontact misschien iets voor u. Dit zijn bijeenkomsten voor mensen die net als u mantelzorger zijn. U kunt praten met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten, zodat u steun krijgt. Uw verhaal vertellen aan mensen die ervoor open staan en ontdekken dat er anderen zijn met dezelfde gevoelens van eenzaamheid of onzekerheid.

Tijdens het lotgenotencontact worden er tips uitgewisseld en hoort u van andere mantelzorgers hoe zij om gaan met spanning en stress. U zult zien dat u er niet alleen voor staat!

Het eerstvolgende lotgenotencontact voor mantelzorgers vindt plaats op 28 november van 14.00 tot 16.00 uur in het restaurant van Groot Stokkert aan de Dr. Jan van Breemenlaan 2 in Wapenveld.

U hoeft zich van tevoren niet aan te melden maar kunt vrijblijvend binnen lopen voor een kopje koffie en een praatje.

« Overzicht artikelen

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder