Agenda

Mantelzorgers genoten van toneelvoorstelling

Speciaal voor alle mantelzorgers in de gemeente Heerde trad de toneelgroep LTO Noord, Jong Gelre Heerde/Wapenveld en Vrouwen van Nu nog een keer op met hun voorstelling “Een vreemde rekening” in de Heerd.

Deze extra uitvoering was bedoeld om mantelzorgers een gezellige en ontspannen avond uit te bezorgen. De avond was georganiseerd door de Apotheek Heerde, Fysiotherapeutisch Centrum Heerde in samenwerking met De Plu.

Ruim honderd belangstellenden kwamen op vrijdag 15 maart naar de voorstelling kijken. Mantelzorgers met hun partners of vriend, vriendin, kinderen. In de Heerd werd men ontvangen met een kopje koffie of thee en vervolgens werd de voorstelling, speciaal voor deze bezoekers, zonder pauze opgevoerd.

De mensen in de zaal hebben enorm genoten van het toneelstuk. Er werd heel veel gelachen en dat eigenlijk gedurende het hele stuk. Het leek wel of de spelers zelf ook bijzonder veel plezier hadden in het opvoeren van dit stuk. Iedereen heeft kunnen meegenieten met de taferelen rondom de familie Bomhof en hun loonbedrijf.

Na afloop van de voorstelling was er voor iedereen nog een drankje. De voorstelling werd door de mantelzorgers zeer gewaardeerd. Zij hopen dan ook zeer dat de toneelgroep volgend jaar nog weer eens voor hen wil optreden.

 

 

« Overzicht artikelen

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder