Agenda

Fundag voor jonge mantelzorgers

Op 5 oktober jongstleden organiseerde de Plu samen met Veldhuis Advies een fundag voor jonge mantelzorgers van 7 tot 16 jaar. Een geweldige dag! De fotoreportage volgt binnenkort.

Op zaterdag 5 oktober werd er door Veldhuis Advies uit Heerde een fundag georganiseerd voor alle jonge mantelzorgers uit de gemeentes Hattem, Heerde en Epe. Je kon echter alleen mee als je minimaal 1 meter en 30 centimeter lang was als je je armen boven je hoofd strekte. Dat had alles te maken met het uitje want de fundag was naar het Klimbos in Apeldoorn.

Met een touringcar zijn 38 jonge mantelzorgers met daarnaast begeleiders van Veldhuis Advies, de mantelzorconsulenten van de gemeentes Hattem, Heerde en Epe en de beide jongerenwerkers uit Heerde naar Apeldoorn gereisd. In het klimbos werd er eerst een bosspel gespeeld en later mochten de kinderen allemaal klimmen. Dat was spannend en leuk om te doen. Soms was het zelfs een beetje eng.

 

Aan het eind van de middag is het hele gezelschap naar de Mc Donalds in Apeldoorn gereden en daar mochten de kinderen allemaal lekker eten. Het was een super gezellige dag. Veldhuis Advies heeft met deze fundag er voor gezorgd dat 38 jonge mantelzorgers een dagje uit hun zorgen waren.

 

     

                                                                                                                                                                                                                   

« Overzicht artikelen

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder