Agenda

Lotgenotencontact mantelzorgers

Op donderdag 29 oktober organiseert De Plu Heerde op de laatste donderdagmiddag van de maand een lotgenotencafé voor mantelzorgers.

Kun je voor emotionele steun als mantelzorger moeilijk bij familie of vrienden terecht? Of wil je niet altijd een beroep doen op dezelfde mensen? Dan is lotgenotencontact misschien iets voor jou. Dit zijn bijeenkomsten voor mensen die net als jij mantelzorger zijn.

Je kunt praten met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten, zodat je steun krijgt. Je verhaal vertellen aan mensen die ervoor open staan en ontdekken dat er anderen zijn met dezelfde gevoelens van eenzaamheid of onzekerheid.

Tijdens het lotgenotencontact worden er tips uitgewisseld en hoor je van andere mantelzorgers hoe zij om gaan met spanning en stress. Je zult zien dat je er niet alleen voor staat!Omdat we in het afgelopen half jaar gemerkt hebben dat er toch veel behoefte is om elkaar echt te zien, wordt het lotgenotencontact gehouden in een ruime zaal in de Heerd zodat we op anderhalve meter van elkaar kunnen zitten.

Het lotgenotencontact voor mantelzorgers vindt plaats op donderdag 29 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de Heerd aan de Griftstraat 8.Je hoeft je van tevoren niet aan te melden maar kunt vrijblijvend binnenlopen.


Voor mantelzorgers die liever online in gesprek gaan met lotgenoten wordt er op vrijdag 30 oktober van 11.00 tot 12.00 uur een lotgenotencontact georganiseerd via teams. Geef uw mailadres van tevoren door aan l.seinstra@heerde.nl en u wordt voor de online bijeenkomst uitgenodigd.

« Overzicht artikelen

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder