Agenda

Workshop “Natuurlijk, een Netwerk” voor mantelzorgers

De steunpunten mantelzorg van de gemeentes Epe, Hattem en Heerde organiseren, in samenwerking met MantelzorgNL, voor mantelzorgers een workshop in twee dagdelen met de titel “Natuurlijk, een Netwerk. Alle mantelzorgers worden van harte uitgenodigd om aan deze workshop deel te nemen.

Tijdens deze workshop gaat een ervaren trainer van MantelzorgNL met u, als mantelzorger, in gesprek over de mogelijkheden om een sociaal netwerk rondom uw zorgvrager te vormen, te versterken en te vergroten.


Aspecten die hierbij aan de orde komen zijn de drempels die u als mantelzorger ervaart om hulp in te roepen van het sociale netwerk, een methodiek om deze vraagverlegenheid te overwinnen en het uitwisselen van voorbeelden en praktijkervaringen.


Na deze workshop bent u bekend met begrippen als draagkracht en draaglast, vraagverlegenheid en sociaal netwerk. Ook bent u beter in staat om derden om structurele hulp te vragen.
De workshop wordt gehouden op dinsdag 29 september en dinsdag 13 oktober van 9.30 tot 12.00 uur in de Heerd, van Meurslaan 3 in Heerde. Tussendoor wordt u voorzien van een kopje koffie of thee.


U kunt zich tot 21 september aanmelden voor deze workshop die voor u kosteloos is. Aanmelden kan bij De Plu, info@depluheerde.nl, info@swhattem.nl of g.reumer@koppelswoe.nl.
Meld u tijdig aan want er kunnen maar maximaal 15 mantelzorgers aan de workshop deelnemen.

« Overzicht artikelen

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder