Webinar mantelzorg in Balans

Als je lang zorgt voor een ander ben je meestal overbelast. (Te) veel komt op jouw bordje: de zorg voor en zorgen om je naaste, werk, inkomen, opvoeding, huishouden, regelzaken…. 

In deze webinar kijk je naar deze overbelasting en krijg je een handreiking om beter voor jezelf te zorgen. Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe te Epe organiseert deze webinar in samenwerking met de Steunpunten mantelzorg in de gemeente Apeldoorn, Hattem, Heerde en Voorst. Tijdens dit webinair zal Ingrid Schoen spreken. Zij is ervaringsdeskundige, auteur en psychosociaal verpleegkundige.

 

Waarom dit webinar?

 

Vanuit de Steunpunten Mantelzorg zien we dat veel mantelzorgers overbelast raken en dat deze coronatijd nog meer druk bij mantelzorgers kan neerleggen. Tijdens deze interactieve webinar worden verschillende aspecten van mantelzorg besproken. Deelnemers krijgen antwoorden op vragen: waarom is het belangrijk om zelf in balans te blijven, wat is de impact van de aandoening van een naaste, hoe is het om samen te leven in coronatijd? Er is aandacht voor het vragen van hulp en we doen een mentale oefening om stil te staan bij de eigen balans.

 

Deelname


Het webinar zal donderdag 18 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur plaatsvinden. Aansluitend is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Als je interesse hebt kan je tot 12 februari jezelf aanmelden door een mail te sturen aan L.seinstra@heerde.nl. Bij aanmelding ontvang je verdere informatie. 

 

 

 

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder