De Plu en het coronavirus

Beste mantelzorgers,

We komen allemaal door het coronavirus in een vreemde periode terecht. We worden allemaal een beetje op een eiland gezet. Dat brengt onrust en gevoelens van angst met zich mee. Ik hoop dat jullie allemaal toch je rust kunt bewaren en dat jullie de komende tijd op de been blijven.

Alle fysieke contactmomenten met jullie zijn geannuleerd en ook de bijeenkomsten zoals het lotgenotencontact zullen geen doorgang vinden. Dat is jammer want daar hadden we elkaar kunnen steunen maar onze gezondheid gaat natuurlijk voor.

Telefonisch en per email ben ik bereikbaar. Mocht je dus even willen praten, heb je toch een vraag over iets of wil je iets anders kwijt dan kan dat. Weet ook dat er collega's zijn en andere organisaties die hun uiterste best doen om toch iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen. In zo'n vreemde periode ontstaan er ook weer hele mooie initiatieven.

Mocht ik iets voor jullie kunnen betekenen dan hoor ik dat graag. Ik wens jullie sterkte, kijk om naar elkaar en probeer, daar waar mogelijk, er voor elkaar te zijn.


Lichtpuntjes 
Soms zijn ze groot 
Soms zijn ze klein
Je hoeft ze niet te zoeken
want je kunt ze ook zijn
 

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Linda Seinstra

Social Worker

Gemeente Heerde

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder