Bellen of niet?

In maart en april kregen we te maken met een uitbraak  van het coronavirus en werd iedereen min of meer  ‘opgesloten’ in hun eigen huis. Een verdrietige maar  vooral, voor jullie, mantelzorgers, een moeilijke periode. In die tijd heb ik, samen met mijn collega’s,  geprobeerd om zoveel mogelijk met jullie telefonisch  contact te houden.

Even een vinger aan de pols om te  horen hoe het met jullie ging. Horen of er zaken waren  waar jullie tegenaan liepen en kijken of we daar een  oplossing voor konden vinden. We hebben een rustige zomer achter de rug met mooi  weer en een coronavirus dat onder controle bleek. Tijd  om op adem te komen en te herstellen van die  spannende periode in het voorjaar.

 Nu laait het virus toch weer op en worden de  maatregelen weer aangescherpt. Gelukkig mag  iedereen nog naar de dagbesteding en worden we nog  niet ‘opgesloten’ maar ik vraag me wel af of jullie  behoefte hebben aan opnieuw dat telefonisch contact? 

Ik twijfel een beetje. Ik wil jullie niet overladen met  contact als dat niet nodig is maar ik wil jullie ook niet  het gevoel geven dat er niet aan jullie gedacht wordt.  Weet dat je mij mag bellen voor vragen die je hebt  maar ook gewoon om een praatje te maken, om je  zorgen even van je af te praten. Als je het prettig vindt  dat ik je met enige regelmaat even bel laat me dat  weten en dan doe ik dat. Ik vind het ook leuk om op  deze manier contact met jullie te hebben.  

Tot bellens!  Linda Seinstra

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder