Geheugensteunpunten Epe, Vaassen en Hattem bereikbaar, bijeenkomsten afgelast.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus in ons land heeft het RIVM-richtlijnen uitgevaardigd waardoor tot nader order bijeenkomsten moeten worden afgezegd. 
Dit betekent dat de activiteiten op de Geheugensteunpunten en de reeds geplande voorlichtingsbijeenkomsten nog langer afgelast zullen zijn.  Ook het Alzheimer Café in Heerde kan voorlopig niet plaats vinden. 


Door deze ontwikkelingen is het leven voor mensen met geheugenproblemen of dementie, evenals voor hun mantelzorgers, extra zwaar. Dagbestedingen zijn ook gesloten en sociaal contact, ook met familieleden, is beperkt.


Ondersteuning op afstand

Gelukkig zijn er in onze regio plaatsen waar u terecht kunt voor ondersteuning, ook al is dat op afstand. De coördinatoren van de Geheugensteunpunten, uw casemanagers, evenals de Alzheimer vrijwilligers van Geheugensteunpunten en Alzheimercafés blijven zoveel mogelijk voor al uw vragen bereikbaar.  Zij kunnen u waar nodig ook in contact brengen met anderen, zoals de organisaties die mantelzorgondersteuning bieden in Epe, Heerde en Hattem. 


U kunt bellen of per email contact opnemen:  


⦁ Geheugensteunpunt Epe/ Vaassen:

Coördinator: Janine Verduijn, 

Tel nr 06 82677999  (maandag, dinsdag en woensdag)

E-mail:   epe@hetgeheugensteunpunt.nl  

⦁ Geheugensteunpunt Hattem:

Coördinator: Ellen Snijder,

Tel nr 06 12530048 ( maandag t/m donderdag)

E-mail:  hattem@hetgeheugensteunpunt.nl 

 ⦁ Alzheimer Café Heerde:

Fennie Tiemens: 06-15101849,

E-mail: alzheimercafe.heerde@alzheimervrijwilligers.nl


Voor alle informatie over dementie of over Alzheimer Nederland en voor handige tips: zie dementie.nl en alzheimer-nederland.nl. Liever iemand over dit onderwerp spreken? De Alzheimer Telefoon is dagelijks bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088, 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur. 

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder