Hulpposters

MantelzorgNL heeft hulpposters ontwikkeld die je op het raam van een zorgvrager/kwetsbare oudere kunt plaatsen. Er zijn twee varianten: ‘Help verspreiding van corona te voorkomen!’ en ‘bezoek me niet, bel me’. De posters zijn via De Plu te verkrijgen.

In deze tijd, waarin we op afstand willen blijven van elkaar, wil je liever geen onverwachts bezoek. Vaak is het echter lastig om bezoek de deur te wijzen. Daarom zijn de hulpposters een handig hulpmiddel.

De poster met de tekst ‘Help verspreiding van corona te voorkomen!’ bevat een aantal iconen met de instructies blijf op afstand, schud geen handen, was regelmatig uw handen, e.d.

De poster met de tekst ‘bezoek me niet, bel me’ bevat te tekst dat je onder de kwetsbare doelgroep valt en dat je liever hebt dat mensen je bellen in plaats van op bezoek komen. Op de poster kun je je telefoonnummer noteren.

De posters zijn kosteloos te downloaden van de site van MantelzorgNL maar bent u niet in het bezit van een computer dan kunt u de posters verkrijgen bij De Plu Heerde​

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder