Graag Gedaan

Tessa zegt Graag Gedaan!

Al verscheidene weken brengen de kinderen van het project Graag Gedaan beweegfolders, van het Fysio Centrum Heerde, bij de ouderen in de gemeente Heerde thuis. Op deze manier kunnen ouderen die thuis blijven toch in beweging blijven.

 

Het Fysio Centrum Heerde maakt iedere week een flyer waarin tien oefeningen staan beschreven die je thuis kunt doen. Eenvoudige oefeningen die in de flyer worden beschreven met een plaatje erbij. Om zoveel mogelijk ouderen te bereiken hebben de Graag Gedaan kinderen zich aangeboden om de flyers bij ouderen in de brievenbus te doen. Zij zijn blij dat zij in deze tijd ook iets voor de ouderen kunnen betekenen.

Tessa van de Berg is één van de Graag Gedaan jongeren die iedere week de beweegfolders bij de ouderen in de bus doen. Tessa maakt er zelfs extra werk van. Iedere week doet ze een tekst met een smiley bij de folder. Iedere week een andere tekst en smiley. ‘Sommige ouderen sparen zelfs mijn smileys. Ik vind het heel leuk om elke week een fysio kaartje bij de ouderen te brengen. Zo maken we elkaar blij!’ Inmiddels heeft ze van een aantal ouderen leuke kaarten terug gekregen met een bedankje. 

« Overzicht artikelen

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder