Het Groeihuis

Vanuit Groeihuis werk ik  - Marieke Hesseling- als jeugd- en gezinsprofessional met  jongeren en (jong)volwassenen in de gemeente Heerde. Als  inwoner van en werkende in deze gemeente zie ik dat  ondersteuning bij de groei naar zelfstandig wonen en leven een hulpvraag is die regelmatig voorkomt.

Bijvoorbeeld door  jongeren die door diverse oorzaken ondersteuning nodig  hebben in het maken van stappen richting zelfstandigheid. Dit  gaat zowel om jongeren die nog thuis wonen of jongeren die  niet meer thuis kunnen wonen.  

Daarnaast breng ik jongeren die als onderdeel van hun  zelfstandigheidstraject zoeken naar woonruimte samen met  mensen die deze woonruimte aan hen willen verhuren. 

Misschien herken je de hulpvraag naar zelfstandigheid en zie  je in je eigen directe omgeving dat hulp gewenst is. Maar  weet je niet zo goed wat er aan hulp mogelijk is.  Of wil je woonruimte verhuren aan jongeren die in een  begeleidingstraject zelfstandig leren wonen en leven. 

Voel je vrij om mij een berichtje te doen, zodat ik je  vrijblijvend kan adviseren. Marieke Hesseling E: info@groeihuis.org T: 06 47149945

Vacaturebank

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Nieuwsbrieven

» Lees verder