Maak een stilleven!

Kunst kan mensen afleiding, ontspanning, troost, inspiratie en een nieuw perspectief bieden. Kunst draagt bij aan het welzijn van mensen. Kunst laat nieuwe perspectieven zien en biedt inspiratie, herkenning en troost. Kunst is ook een teken van leven. Het helpt mensen de wereld om hen heen op een andere manier waar te nemen en te beleven. Het biedt ze een venster op de wereld. Even je dagelijkse stress vergeten heeft een goede invloed op je welbevinden.

Cultuurplein Noord Veluwe organiseren samen met de buurtcoaches een tentoonstelling waarin iedereen zijn of haar beleving van de huidige Corona periode weergeeft. Jong en oud, amateur of professional het maakt niet uit. Iedereen beleeft deze periode op zijn eigen manier. Hoe mooi is het als je uitdrukking kunt geven aan jouw beleving? Hoe mooi is het als je anderen hiermee helpt, stimuleert of inspireert?

Thema: Een stilleven@home.

Het leven lijkt nu even stil te staan. Een stilleven toont sporen van jouw bestaan. Een jas die er nog hangt van iemand die uit het leven is weggerukt. De ontbijtspullen die er nog staan. Maar ook, het fijne van thuis, veilig en geborgen. Doe mee en maak jouw stilleven. Een schilderij op doek of papier, een tekening of digitale kunst. Maak een gedicht dat we kunnen ophangen of dat je komt voordragen tijden de opening van de expositie. Want een expositie moet. Een opening met muziek en kunst om gezamenlijk even te stil te staan.

Stuur een foto van je inzending via info@cultuurpleinnoordveluwe.nl . We delen je inzending op sociale media zodat er ook online een expositie ontstaat. Als het weer veilig is kun je het langs brengen in de Heerd in Heerde. De exacte datum van de expositie is nog niet bekend.

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder