Talentengesprek op 14 oktober

Wie ben jij? Waar zit je kracht, waar word je blij van? Talent gaat schuil achter wat je allerliefste doet en waarbij je de tijd vergeet. Op 14 oktober kun je tijdens een talentgesprek meer over jezelf ontdekken.

 

Wat het mooie hieraan is? Het gaat niet om prestaties, maar om waar je blij van wordt en energie van krijgt. Iedereen heeft dus talenten. Deze manier van denken zet je in je kracht. Te weten wat je talenten zijn, zorgt voor zelfvertrouwen. Dingen doen waar je energie van krijgt, zorgt voor veerkracht. Dat zijn dingen die je als jonge mantelzorger goed kunt gebruiken.

Een talentgesprek duurt ongeveer 20-25 minuten. Het levert een blij en trots gevoel op en een goedgevulde talententekening speciaal over jou. Mieneke Aalberts (gecertificeerd kindertalentenfluisteraar en contextueel begeleider, Spring & Spark begeleiding) en De Plu hebben de handen in één geslagen om deze kans voor jonge mantelzorgers te creëren. 

Wil je weten of je een positivo, een sfeervoeler, een mooimaker of een ideeënfontein bent? En hoe je deze talenten het beste kunt inzetten? Schrijf je dan in voor een talentgesprek! Weet je welkom! De talentgesprekken vinden plaats in MFC de Heerd. Inschrijven kan bij De Plu Heerde 06-19302657 of info@depluheerde.nl.

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder