Vrienden van De Plu

1000 euro van Dalli - De Klok

Lokale zeepfabrikant doet royale schenking!

Dalli-De Klok B.V. schenkt De Plu een cheque van 1000 euro !

 

Het was de eerste prijs van een competitie tussen verschillende afdelingen van de zeepfabrikant.

Dalli-De Klok BV geeft jaarlijks 2000 euro weg aan drie lokale non-profitorganisaties. De afdelingen van het bedrijf aan de Kamperweg strijden elk jaar om de ‘Prijs van de Bedrijfsleider’, die gericht is op het verbeteren van de organisatie, met de werkplek als uitgangspunt.

De afdeling logistiek won de competitie. Daarom mochten ze, met instemming van een bedrijfsjury, 1000 euro toewijzen aan een zelf te kiezen non-profitorganisatie en dat werd De Plu Heerde. De Schaapskudde kreeg de tweede prijs van 600 euro en Stichting Present, de derde prijs van 400 euro.

De prijswinnaars maar ook de personeelsleden van de winnende afdelingen werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk gebakje. Vervolgens kreeg men een lesje geschiedenis en een indruk van waar de 200 personeelsleden zich voor inzetten. Tenslotte werden de cheques door de personeelsleden aan de drie organisaties uitgereikt. Daar hoort natuurlijk een fotomoment bij.

De Plu dankt Dalli-De Klok dan ook zeer hartelijk voor de bijdrage. Een van de speerpunten van de gemeente Heerde voor mantelzorgers is het vergroten van je sociale netwerk. De bijdrage zal gebruikt gaan worden om mantelzorgers daarin te ondersteunen.

« Overzicht artikelen

Vacaturebank

 

 

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Nieuwsbrieven

» Lees verder