Vacaturebank

Maatjes gezocht

Gezocht:

 

Hulp in de tuin

Voor een echtpaar in Heerde zijn wij op zoek naar een tuinman of -vrouw die eens per twee weken hun tuin zou willen onderhouden. Vanwege beperkingen van dit echtpaar zijn zij beiden zelf niet meer in staat om hun tuin bij te houden. Wie heeft er groene vingers en vindt het leuk om eens in de twee weken deze tuin bij te houden?

 

Maatje om te gamen 

Voor een jonge man van 21 jaar zijn we op zoek naar een maatje om te gamen/internetten maar ook contact te hebben buitenshuis. Graag iemand van ongeveer dezelfde leeftijd die, bij voorkeur, zelfstandig(begeleid) woont. Doel is om meer sociale omgang te krijgen en een voorbeeld te krijgen voor het zelfstandig (begeleid) wonen. 

 

Wandelmaatje 

Voor een oudere, dementernde, meneer uit Heerde zoeken wij een wandelmaatje. Meneer woont nog samen met zijn vrouw thuis maar is erg ongedurig en wil graag wandelen. Hij is bij de dagbesteding geweest maar daar kunnen ze niet steeds met hem wandelen. Zijn vrouw zou ook ontzien moeten worden van haar zorgtaken dus zou een wandel maatje goed voor hem zijn. Wie vindt het leuk om regelmatig met deze heer op pad te gaan? 

 

Nog een wandelmaatje gezocht

Heerde: Een 55 jarige mevrouw is op zoek naar een maatje die met haar wil wandelen, fietsen of gewoon leuke dingen doen. Graag eens per week. Het contact is niet bedoeld om problemen met elkaar te bespreken.

« Overzicht artikelen

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder