Vacaturebank

Vrijwillige Hulpdienst Heerde (VHD)

De Vrijwillige Hulpdienst Heerde (VHD) is eveneens op zoek naar vrijwilligers. Kijk ook op www.vhdheerde.nl

 

Telefonist (m/v) voor het Centraal Meldpunt


Als telefonist (m/v) word u ingezet voor het project Centraal Meldpunt. Hier komen dagelijks de hulpvragen binnen. De telefoniste beantwoordt de algemene vragen, zoekt daar waar nodig, een vrijwilliger die zo spoedig mogelijk hulp kan bieden, of verwijst de hulpvrager door naar een andere instantie. U maakt deel uit van een team van 12 personen. 

Het Centraal Meldpunt is van maandag tot en met vrijdag operationeel van 9.00-12.00 uur. Het telefoonnummer 692525 staat doorgeschakeld zodat de werkzaamheden vanuit huis kunnen worden gedaan. De in te plannen dagen kunnen in onderling overleg worden geregeld. We zoeken kandidaten die discreet zijn en over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikken.


 
Baliemedewerker (m/v) voor Hanzeheerd Brinkhoven


De baliemedewerker (m/v) zit op gezette tijden achter de balie bij Hanzeheerd Brinkhoven.
De VHD zet daar vrijwilligsters in op maandag t/m vrijdag van 17.00-21.00 uur en op zaterdag en zondag van 14.30-21.00 uur. We zoeken kandidaten die representatief en vriendelijk zijn. Ook hier geldt dat de werktijden in overleg kunnen worden geregeld. Onze voorkeur gaat overigens wel uit naar
kandidaten die bereid zijn om ook af en toe op zaterdag en zondag ingepland te worden.


Coördinator Tafeltje Dekje voor Wapenveld


Voor het Tafeltje Dekje project zoeken we een coördinator (m/v). In Wapenveld worden dagelijks warme maaltijden bezorgd bij een aantal vaste gebruikers. Als coördinator bent u verantwoordelijk voor een goed verloop van de bezorging en het aanspreekpunt bij problemen en klachten van gebruikers. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die in Wapenveld woont en bereid is om ook zelf maaltijden rond te gaan brengen in Wapenveld. (dat hoeft overigens niet dagelijks) De ideale kandidaat heeft een oplossingsgerichte en flexibele instelling.
 
Daarnaast is er bij de VHD doorlopend behoefte aan nieuwe vrijwillig(st)ers voor algemene taken.
 
Heeft u belangstelling voor één of meerdere van deze functies, dan kunt u bellen met het Centraal Meldpunt (0578-692525). 

 

 

« Overzicht artikelen

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder