Vacaturebank

Wereldwinkel zoekt hulp

De Wereldwinkel aan de Bonenburgerlaan in heerde zoekt versterking in de vorm van een pr- medewerker en een medewerker 'verkoop'.

PR Medewerker

Om meer bekendheid te geven aan de Wereldwinkel in Heerde is men op zoek naar een vrijwilliger die de PR op zich zou willen nemen. Met regelmaat een persbericht schrijven, folders maken en verspreiden en zorgen dat de Wereldwinkel bekend wordt in de omgeving. In eerste instantie zullen deze werkzaamheden gemiddeld een dagdeel per maand in beslag nemen. Op den duur kan het aantal uren vrijwilligerswerk groeien.

Medewerker verkoop

De Wereldwinkel in Heerde is een professionele winkel,  gerund door enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn op zoek naar nieuwe collega’s met talent voor verkopen. Spreekt de Wereldwinkel en hun duurzame assortiment jou aan? Ben je klantvriendelijk, open en sociaal? Heb je nog wat tijd om die je graag zou willen inzetten voor eerlijke handel. Winkelervaring is fijn, maar niet noodzakelijk.


Interesse voor één van beide werkzaamheden? 

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het promoten van de Wereldwinkel in Heerde? Neem dan contact op met de Wereldwinkel aan de Bonenburgerlaan 6 in Heerde. U kunt binnenlopen en vragen naar Anita ter Horst maar u kunt ook bellen naar 0578-617094.

« Overzicht artikelen

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder