Vacaturebank

Multifunctioneel centrum Vorchten zoekt secretaris

Stichting MFC Vorchten is op zoek naar een vrijwilliger die de portefeuille van de huidige secretaris wil overnemen. Het bestuur vergadert gemiddeld 1 keer per maand in de avonduren en het werk kost u circa 4 uur in de week.

Het stichtingsbestuur is een uit vrijwilligers bestaand bestuursorgaan. Met hulp van vrijwilligers wordt invulling gegeven aan de kerntaak: het Bevorderen van de sociale cohesie en leefbaarheid in de gemeenschap.

Zij voorziet zaalruimte voor sociale, maatschappelijke en culturele activiteiten. Naast deze kerntaak vindt beperkt commerciële verhuur van de faciliteiten plaats.

De stichting is op zoek naar een: * Secretaris (m/v). Tot de taken behoren het maken van de agenda, het notuleren van de bestuursvergaderingen (eenmaal per maand, circa 10 keer per jaar) en het bewaken van de actielijst. Het afhandelen van inkomende en uitgaande post.

Daarnaast levert u samen met de voorzitter en de penningmeester een bijdrage aan diverse bestuurlijke overleggen met de gemeente Heerde en andere partijen. Na een gedegen inwerk periode neemt u de portefeuille over van de huidige secretaris die uiterlijk 1 augustus 2022 stopt.

Deze bestuursfunctie vraagt gemiddeld circa 6 uur per week van uw vrije tijd. U krijgt daar veel voor terug: besturen van uw ‘eigen’ buurthuis in een gezellig team van medebestuurders en enthousiaste vrijwilligers, een jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst, en veel bestuurservaring. Bestuursleden ontvangen geen vrijwilligersvergoeding.

Heeft u interesse? Stuur dan uw sollicitatie naar mfcvorchten@gmail.com t.a.v. Johan Vorderman. Voor vragen kunt u contact opnemen met de huidige secretaris ohn van den Assem op 06- 31175676 of per e-mail: mfcvorchten@gmail.com.  

« Overzicht artikelen

Vacaturebank

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Nieuwsbrieven

» Lees verder