Mantelzorgers en dementie

Beste mantelzorgers,

Wat was de afgelopen periode en is het nu nog steeds zwaar voor jullie als mantelzorgers.

Als belangenbehartiger van Alzheimer Nederland voor de gemeente Heerde en vrijwilliger bij het Alzheimer Café in Heerde heb ik veel schrijnende verhalen gehoord. Er zijn veel goede initiatieven ontstaan, maar de zorg dag en nacht voor iemand met geheugenproblemen is niet niets.

Het Alzheimer Café moest helaas ook stoppen met de bijeenkomsten. Juist mensen te ontmoeten die hetzelfde meemaken, kan troost geven. Je bent immers niet de enige die thuis aan het tobben is.

Bellen in de zomermaanden

Omdat we pas weer in september mogen starten van Alzheimer Nederland, hebben we nu tijdelijk voor een andere vorm gekozen. 

Met vragen op het gebied van dementie of om even uw verhaal te doen, kunt u altijd bellen met 06 1510 1849, ook in de zomermaanden.

U kunt ons ook vinden op Facebook bij Alzheimercafé Heerde en op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-veluwe.

Uw vragen kunt u ook per mail stellen: alzheimercafe.heerde@alzheimervrijwilligers.nl

Het  Alzheimer Café start op 14 september weer bij De Spikke met het onderwerp: Wat doet de coronatijd met u. U bent van harte welkom van 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) tot 21.00 uur. Wel graag aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen een vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee.

Hartelijke groeten,

namens alle vrijwilligers van het AC Heerde,

 

Fennie Tiemens

 

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder