Saar aan Huis; voor aanvullende mantelzorg

We worden allemaal ouder. Dat is goed nieuws. De overheid wil dat we langer thuis blijven wonen en de regie in  eigen hand nemen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd.

Veel ouderen blijven graag zelfstandig wonen maar  stuiten in de praktijk op veel problemen. Ze krijgen fysieke klachten of raken in sociaal isolement. Ouder worden  gaat vaak gepaard krijgt met beperkingen.

Extra hulp of ondersteuning is nodig. Kinderen, vrienden of buren willen  graag helpen maar wonen ver weg, hebben een drukke baan of een gezin. 

Ontlasten van mantelzorgers

Saar aan Huis biedt de oplossing. Saar aan Huis is een organisatie voor aanvullende mantelzorg. Zorgvuldig  geselecteerde zorgverleners (Saars) bieden liefdevolle ondersteuning aan ouderen en ontlasten hun mantelzorgers.  ‘Welzijn gaat voor zorg’ is het uitgangspunt bij de hulp die Saar aan Huis biedt. Als iemand op een prettige manier in  zijn vertrouwde omgeving kan blijven wonen en zelf de regie heeft over zijn eigen leven zal de behoefte aan  medische zorg minder groot zijn. Daar helpt Saar aan Huis aan mee. 

De cliënt bepaalt

Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we naar de wensen van de cliënt. Samen bekijken we  wanneer en hoe vaak ondersteuning nodig is. Een cliënt ziet altijd dezelfde Saar; een vast vertrouwd gezicht. Daarbij  is 24 uurs zorg ook een mogelijkheid bij Saar aan Huis. Neem contact op met Saar aan Huis of vraag direct een  intakegesprek aan. Wij staan u graag te woord! 

www.saaraanhuis.nl of bel 085-9025807

Vrijwilligerswerk Heerde

» Lees verder

Vacaturebank

» Lees verder

Melden van een vacature

» Lees verder

Aanmelden als vrijwilliger

» Lees verder

Verzekering

» Lees verder